Hi Foodlover! Bekijk hieronder ons menu.

Menu bekijken

Ben je benieuwd naar ons menu? Dat snappen wij! Neem snel een kijkje op onze kaart. Wij zijn geopend van ‘s morgens zeven uur tot s’ avonds tien uur. Snel langs sprinten voor een kopje koffie en een croissant, op je gemakje ontbijten met een lekker vers belegd broodje, thee drinken met vriendinnen, gezellig lunchen, ongegeneerd snacken of uitgebreid burgers verslinden… het kan allemaal!

In ons restaurant bevinden zich diverse stroompunten waarbij je dus ook lekker je laptop kunt aansluiten en aan het werk kunt. Gebruik van onze stroompunten en wifi is helemaal gratis.

Reserveren
Wil je zeker zijn van een tafeltje? Reserveren kan maar is meestal niet nodig, kom je met een grote groep? Dan zijn we wel graag  op de hoogte.
Reserveren is niet mogelijk op vrijdag, zaterdag & zondag tussen 17:00 – 19:30 uur.

Thuisbezorgen

Ja! Wij bezorgen ook bij je thuis. Lekker he, jij lekker de beentjes omhoog en wij in de keuken. Vinden we heerlijk. Wij bezorgen in Boskoop en omgeving.
Waddinxveen ( 2740 / 2743 ) Hazerswoude- Dorp ( 2390/2391 ) en Benthuizen ( 2730/2731 ).

Bestel gemakkelijk via onze gratis app Perron3 Boskoop en maak gebruik van onze kortingscodes! Ook kun je natuurlijk bestellen via onze web-app als je al genoeg apps op je telefoon hebt. Maar! dan mis je wel af en toe een push berichtje met een lekkere kortingscode.

App downloaden in de Apple Store
App downloaden in de Google Play store

Allergenen & Allergieën

Heb je allergieën, ben je op dieet of lust je iets niet in een gerecht? Laat het ons weten. Bij allergieën moeten wij soms iets extra bestellen, laat het ons daarom van te voren weten zodat we dit voor je kunnen regelen. Alles is mogelijk, schroom je niet om dit even te melden.


Halal gerechten

Alle gerechten op onze kaart zijn Halal, dit omdat we graag voor iedereen toegankelijk willen zijn, iedereen is welkom bij Perron3! Het is een flinke zoektocht geweest, maar met trots kunnen wij zeggen dat wij onder andere heerlijke halal kroketten, bacon en carpaccio serveren. En daar zijn we best trots op. Vragen hierover? Stel ze gerust.